ZAAR

ZAAR er kunstnernavnet for den danske sanger og komponist Sara Flindt. ZAAR's alsidige musikalske univers indeholder både aggressive beats og buldrende synthesizers, men byder også lytteren på smukke, sårbare og bløde øjeblikke af stor renhed og intensitet.

Lyden er majestætisk og eksperimenterende - fyldt med nordisk islæt.

Via effektpedaler, et stort setup af synthesizere, sequencere og melodiske trommer skaber ZAAR en storslået og allestedsnærværende lyd, der kunne svare til et større orkester. Musikken befinder sig i et kontrastfyldt og kompromisløst lydunivers, der byder på pulserende beats og intense synthflader. ZAARs unikke stil bygget af lag på lag af stemmer, trommemaskiner, samples og loops ført igennem forvrængende pedaler inviterer lytterne ind i en smuk elektronisk oplevelse. Nogle gange solo andre gange som en trio sammen med Bjarke Amdrup(Kr4n) og Jonathan Ludvigsen(Athletic Progression, Erica de Casier)

ZAAR debuterede i november 2018 med singlerne ‘The Last Song’

og ‘Foolish Ways’. Efter koncerter i ind og udland og med stor opbakning fra musikmedier som Soundvenue og Undertoner, udgav ZAAR i efteråret 2019 sin debut-EP “Lost My Sense of Humor”, der er optaget i Ocean Sound Recordings i det nordlige Norge.

ZAAR har tidligere besøgt festivaler som G! Festival på Færøerne, SPOT Festival, Rockwood Music Hall i New York og optrådt på flere gange Island som en del af Iceland Airwaves. ZAAR har desuden spillet i på Nordic Delight i Holland og i sommeren 2019 optrådte ZAAR for første gang på Roskilde Festival Rising Stage kort efter udgivelsen af den anmelderroste single “Our Love is Dead” fra EP’en.

Soloprojektet ZAAR er båret af stærk inspiration fra den altomsluttende natur, der findes omkring os og ikke mindst glæden ved at dele fortællinger med publikum.