SELMA JUDITH

Taget direkte ud af det pulserende og nyskabende Nørrebro finder man Selma Judith, der, helt ikonisk med sine tatoveringer og harpe, allerede har gjort sig bemærket på kort tid. Selma Judith er en ung og ambitiøs sangerinde på 23 år. Med sine egne tekster og en udsøgt R&B-klang tillader hun lytteren at komme helt ind under huden på hende. Hun udgav sin debutsingle 20 august på Soundcloud, og blev lynhurtigt valgt som “Ugens Kanon”, da Karrierekanonen - på mindre end to døgn fra upload - valgte hende. Roserne væltede indover hende fra både Andrew Moyo (vært på P3’s Moyo Live) og Mads Axelsen (tidligere vært på P3’s Pladeselskabet), hvor sidstnævnte udtalte, at Selma Judith var en af de bedste “Ugens Kanon” han har fået lov at præsentere igennem to år. Sangen har efterfølgende opnået stor succes i radioen, hvor den opnåede B-rotation på P3 og har i skrivende stund +250 afspilninger på P3. Også internationalt har “Kind of Lonely” markeret sig med spins i radioen hos tyske og britiske radiostationer på bla. BBC 6, BBC 1 Radio, Amazing Radio, FluxFM, Fritz Radio, Radio Z, SWR3, RBB Radio Eins og BR Puls

Mandag d.17. september udkom musikvideoen til “Kind of Lonely”, med en eksklusiv premiere hos det britiske magasin “Dummy”. https://youtu.be/UWOFD4QyIrE.
En musikvideo der også har medført større opmærksomhed internationalt med premiere hos magasiner som Dummy, Kaltblut og Aupium, men også danske medier som Girls Are Awesome, Soundvenue og Bands of Tomorrow har vist sin interesse i Selma.

Selma fik sin første iByen forside Oktober 2018, et stort “hold øje med interview” i Soundvenue. Hun blev udvalgt som “Breakin ́ Sound” hos Soundvenue, blev nomineret til ’ “Fremtidsprisen” og blev valgt som en del af Vegas Udvalgte 2019. Derudover byder 2019 på en lang række udenlandske optrædener såsom By:Larm, The Great Escape (UK) og Best Kept Secret (Holland).

Udover den varme modtagelse af sin singleudgivelse, har også anerkendte artister i den danske musikbranche faldet for hendes unikke væsen og ikke mindst hendes evner som harpenist. Dette har medført live-sessions i

både ind- og udland samt andre optrædener med både MØ og Vera. I sommeren 2018 optrådte hun ligeledes i eget navn og med The National på HAVEN Festival.

I januar 2019 udgav Selma Judith sin anden single, “Inner Thigh”, der følges op med en tredje single til foråret. Dette leder op til sommerens mange festivaler, men også hendes debutalbum, der forventes at lande i sensommeren.

BOOKING KONTAKT

Viktoria Skovhus - viktoria@smashbangpow.dk