M.I.L.K.

M.I.L.K.’s lyd sammenlignes med elektroniske funk- og soulinspireret artister som Jungle og Rhye, og har fundet en bred fanskare på tværs af Europa med mere end 15.000.0000 streams og opbakning fra medier som NME og Rolling Stone, samt diverse optrædener på de største franske tv- og radiokanaler.

Emil Wilk, manden bag M.I.L.K, slog i 2016 igennem med debutsinglen ’Following The Sun’ efterfulgt af debut-EP’en A Memory Of A Memory Of A Postcard’. Sidenhen har M.I.L.K. bl.a. arbejdet med franske ikoner som Benjamin Biolay og The Avener, samt flere danske artister, som blandt Blondage. Diverse studie-samarbejder kulminerede i 2018 med EP’en ’Maybe I Love Kokomo’, som blev udgivet gennem Capitol Records.

Efter et par års sporadiske single- og ep udgivelser er M.I.L.K. således klar til snart at udgive sit debut album, og står nu overfor et muligt gennembrud som international artist. Der er ingen tvivl om, at fremtiden allerede peger i en retning, hvor både Danmark og udlandet holder deres ører og øjne åbne – og med god grund.

BOOKING KONTAKT

Kasper Bisgaard-Rasmussen: kasper@smashbangpow.dk