HÔY LA

Siden Hôy la udgav hendes første single "Please" er det gået stærkt for den norske, københavnbaserede artist - der er blevet skamrost for hendes nordiske take på triphop. Som Line Of Best Fit beskriver det:

”gloomy, gothic, Nordic noir with touches of trip hop; there's clattering percussion, dirge-y piano chords...but everything is dominated by Kvamstad's witchy, torch-song voice.”

Hôy la har I løbet af det sidste år spillet Vegas Udvalgte, Øyafestivalen I Norge og en debut på Roskilde Festival, som Soundvenue kvoterede med hele 5 stjerner. Koncerten på Cecil AM er en del af hendes 2020 tour, hvor hun blandt andet har spillet på Berghain i Berlin og undergrundsklubben Forest Limit i Tokyo.

Den 13. Marts udgiver Hôy la singlen ”Ice 002”, et følsomt, iskoldt nummer -
”en sang der cirkulerer omkring min dødsangst”. Nummeret blev skrevet tilbage i 2018, og er allerede blevet fremført live flere gange, blandt andet åbnede Hôy la sin koncert på Rising Stage med Ice 002: ”Jeg har brygget på den her sang længe, og nu er jeg klar til at den møder verden. Jeg håber folk tager i mod mørket”. Singlen er produceret af Ingri Høyland og Anders Bach (Bisse, Ice Cream Cathedral) og mikset i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People).

BOOKING KONTAKT

Tom Spray - tom@smashbangpow.dk