DIRT BIKE

Bag navnet Dirt Bike finder man sangskriveren og produceren Gustav Berntsen, 23. Siden 2015, har Gustav, som frontmand i punkbandet Pardans, været en aktiv figur i den eksperimenterende scene omkring Mayhem. Bandet har siden da turneret rundt i Europa med deres voldsomme højenergiske shows. I år debuterer Gustav med sit nye solo projekt Dirt Bike; et pop-projekt der på mange måde står i kontrast til punken, men alligevel bevarer nogle forbindelser.

Rig på detaljer kombinerer Dirt Bikes første single ”Roll In The Hay” lo-fi guitarer, tunge hip hop beats og catchy pop melodier. Lytteren inviteres ind i en kalejdoskopisk sommerdrøm, en varm og pirrende virkelighed, hvor referencer og forskellige musikalske genretræk flyder ind og ud af lydbilledet. I hvert vers introduceres et nyt sonisk miljø, scenerne skifter konstant på legesyg vis. Der peges på 90’er guitar-indie, nutidens trap og klassisk strygermusik på en og samme tid.

Man kan mærke en ulmende ærlighed og ømhed i Dirt Bikes musik. Sangene er indspillet og produceret på egen hånd i et beskedent hjemmestudie. Her kommer venner forbi for at hænge ud og bidrage til ørehængerne og den musikalske eventyrlyst. ”Roll In The Hay” er komponeret sammen med Søren Buschmann Friis (Franske Piger), på nummeret bidrager også Amalie Petri med korvokaler.

BOOKING KONTAKT

Tom Spray - tom@smashbangpow.dk