BETTE

Bette Maria Dandanell udgav sin første single ‘Forstår Dig Nok En Dag’ i begyndelsen af 2018. Siden har hun blandt andet udgivet nummeret ‘Darling’, sammen med sin første musikvideo, der blev filmet i den Nigerianske by Lagos. I efteråret 2019 udgav Bette nummeret ’Hører Dem Ikke’, der blev P3’s Uundgåelige. 

På baggrund af få udgivelser har Bette etableret sig selv som et af landets mest spændende nye talenter, hvilket Soundvenue og VEGA støttede op om med en nominering til hhv. ’Soundvenues Fremtidspris’ og en plads til ’Vegas Udvalgte 2019’.

Bette laver musik der føles sand, drømmende og nærværende, sangerinden formår at kombinerer stærkt og sart på fineste vis.

Bette startede med at skrive musik sammen med rapper og producer Emil Kruse, tilbage i 2017, der stadig er én af hendes tætteste samarbejdspartnere. Bette arbejder i øjeblikket på sin debut EP.

Bette har ligeledes overbevist publikum og anmeldere på livescenen, hvor hun siden sin debut er blevet anmelderrost for sine optrædener på blandt andet SPOT Festival, Redbull Stripped Session, Tivoli og Distorition. 

BOOKING KONTAKT

Tom Spray - tom@smashbangpow.dk